vineri, 4 februarie 2011

Influenţa fazelor lunii




Luna nouă - capacitatea de dezintoxicare a organismului este maximă în ziua în care este lună nouă. Tot ce se începe acum va evolua în mod favorabil. Când doriţi să schimbaţi ceva în viaţa d-vs ( un obicei de exemplu ) care depinde de voinţa dumneavoastră, alegeţi o zi cu lună nouă ca punct de pornire . Ţelurile propuse vor fi duse la bun sfârşit mai uşor.

Luna în creştere - dă putere, regenerează, dezvoltă, atrage, aprovizionează şi duce spre odihnă. Această perioadă este prielnică pentru afaceri, negocieri, tranzacţii. In aceste două săptămâni corpul este gata de absorbţie, fortificarea şi regenerarea sunt mult mai eficiente dacă în prealabil corpul a fost dezintoxicat. Nu se recomandă a se face operaţii deoarece vindecarea este mult mai greoaie şi încetinită. În schimb corpul absoarbe mult mai bine substanţele vindecătoare. Tot în această perioadă acumulările de apă în corp şi picioare se fac mult mai uşor şi este mai dificilă eliminarea lor.

Luna plină - în ziua de lună plină este avantajos să posteşti deoarece funcţia de asimilare a organismului este maximă atât în ce priveşte substanţele nutritive cât şi cele toxice. Nu se recomandă deloc intervenţiile chirurgicale ( pe cât posibil ). Este perioada favorabilă deciziilor importante, a lămuririlor de orice fel.

Luna în descreştere - dezintoxică, elimină, curăţă şi spală, usucă şi consolidează organismul. Acum în această perioadă operaţiile au şanse mari de succes iar vindecarea este mai rapidă. În această perioadă de doua saptamâni se pot lua măsuri pentru dezintoxicarea organismului şi măsuri preventive şi curative în acest scop, dacă punerea lor în aplicare nu depinde de un moment anume. Luna în scădere îndeamnă la acţiune şi forţa ei este cu atât mai mare cu cât luna nouă este mai aproape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu