sâmbătă, 23 iulie 2011

GUN STREET PRODUCTION

Please click on this link:

http://www.youtube.com/watch?v=6YXZemwJsH4





Gun Street Production este o casa de productie construita la nivel virtual. Cel care a venit cu aceasta idee este Gun Street, membrul trupei de hip-hop Periferic care neavand bani pentru a deschide legal o asemenea casa de productie ce ar reprezenta si o rampa de lansare pentru tinerele talente a luat decizia sa o faca la nivel virtual. Astfel nu va mai fi nevoie nici de taxe de platit, nici de impozite platite.



"Ideea cu Gun Street Production am avut-o mai demult si chiar am activat sub acest nume in momentul in care cautam concerte dar ideea sa o fac macar pentru inceput la nivel virtual mi-a venit dupa un concert mai nereusit. Spun ca a fost mai nereusit pentru ca au fost mai multe trupe in concert in acea seara, iar cand am ajuns sa cant cu trupa mea, Dj-ul a fost mituit ca sa ne taie sunetul de mai multe ori pentru ca aveam melodii bune si celelalte trupe ar fi pierdut "teren". Asadar, cea mai buna idee a fost sa fac o casa de productie dar nu aveam nici un fel de bani si am luat decizia sa o fac la nivel virtual pentru ca in acest mod o sa fie si mai promovata. In prezent aceasta casa de productie este o intreaga companie in adevaratul sens al cuvantului deoarece toti cei care sunt implicati isi indeplinesc cererile gratuit"

Compania Gun Street Production nu produce bani si nici nu a fost facuta pe bani. Este doar o companie de impresariat care functioneaza pe buget 0 din moment ce este creata la nivel virtual. Managerul si fondatorul acestei companii este Dl. A.M.E. respectiv Gun Street din trupa Periferic.

Gun Street Production a fost infiintata oficial in data de 05.10.2010.
Inca de la data infiintarii s-a ocupat de impresarierea trupei de hip-hop Periferic.
In prezent Gun Street Production cauta noi talente muzicale si incheie contracte de colaborare si impresariat.
Colaboratori: Stan Cristian Video,Dj Alex Man, AnyMagical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu