Astept Parerile Voastre

Loading...

sâmbătă, 23 iulie 2011

Periferic

Membrii trupei Periferic: Gun Street, Coleric si Dante
Fondator: Gun Street (in colaborare cu Coleric si ulterior Dante)


Trupa de hip-hop Periferic isi are debutul la data de 17 martie 2010 la Casa Studentului din Pitesti in cadrul unui program de discutii pe tema "Drogurile si alcoolul". Isi sustin cel de-al doilea concert tot la Casa Studentului din Pitesti de Ziua Internationala a Poeziei. Pe 26 martie au primul concert oficial in Club Babel din Pitesti. Urmeaza apoi in iulie concert in Shadows.

In octombrie 2010 sunt invitati sa cante in deschidere la Alex Velea, la Balul Bobocilor organizat de Universitatea de Stat din Pitesti. Concert ce s-a bucurat de un real succes.
Sunt refuzati sa sustina concert la Balul Bobocilor organizat de "Universitatea Constatin Brancoveanu" pe motiv ca nu exista bani indeajuns.

Lanseaza in luna martie 2011 un feat. cu Adina din trupa de rock TDM care le aduce succesul in randul rap-erilor din Pitesti. Si reusesc sa lanseze imediat luna urmatoare clipul melodiei: Periferic feat. Adina - One Chance , fiind sponsorizati pentru filmari de Stan Cristian.Urmeaza in lunile Aprilie si Mai o serie de concerte pentru promovarea melodiei cat si a videoclipului incarcat deja pe youtube, numai ca Adina ii paraseste si sunt nevoiti sa caute rapid o voce buna de fata care sa o inlocuiasca. Astfel gasesc pe Mirabela o cantareata de muzica usoara.

Sunt Invitati de catre Organizatia CinT sa cante in Piata Primariei de Zilele Pitestiului, iar concertul se bucura de un real succes.

Sunt Invitati de catre Organizatia CinT sa cante si la Campionatul National de Arte Martiale organizat la Sala Sporturilor din Pitesti, unde in ciuda sonorizarii proaste reusesc sa ridice sala in picioare.Trupa Periferic a fost impresariata de la bun inceput de Gun Street Production.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu