sâmbătă, 23 iulie 2011

AnyMagical




AnyMagical este o noua trupa de dans din Pitesti in plina amploare. A fost fondata in septembrie 2010. Cele care au dat fiinta acestei trupe de dans si care lupta pentru a ii deschide viitorul sunt Roxana Copaci si Irena Dinica. Inarmate in fiecare zi cu multa energie si mult optimism fetele isi antreneaza trupa de dans la Palatul Copiilor din Pitesti.


Nici nu se putea o prietenie mai buna si mai legata pentru a fonda aceasta trupa de dans deoarece Irena Dinica, zodia Gemeni, nascuta pe 6 iunie, ziua vizionarului si Roxana Copaci, zodia Rac, nascuta pe 30 iunie, ziua motivatiei. E un lucru extraordinar si cu siguranta vor avea un succes enorm de mare.

Roxana Copaci:
"Eu si cu Irena dansam intr-una si ne-am gandit sa facem o trupa proprie si am plecat de la premisa DACA ALTII POT CU SIGURANTA PUTEM SI NOI, in plus stiam sa dansam. Nu pot spune ca este foarte usor ceea ce facem noi dar cand vezi ca dupa lungi ore de repetitii, munca ta da roade si iti aduce bani si premii iar spectacolele sunt un real succes... ai sufletul inundat de fericire. Este un vis al nostru si vrem sa il ducem departe".



AnyMagical a participat la unul dintre concursurile de dans organizate la Ramnicul Valcea unde a obtinut premiul I. Iar pana in prezent trupa a avut numeroase spectacole in tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu