sâmbătă, 23 iulie 2011

Periferic

Membrii trupei Periferic: Gun Street, Coleric si Dante
Fondator: Gun Street (in colaborare cu Coleric si ulterior Dante)


Trupa de hip-hop Periferic isi are debutul la data de 17 martie 2010 la Casa Studentului din Pitesti in cadrul unui program de discutii pe tema "Drogurile si alcoolul". Isi sustin cel de-al doilea concert tot la Casa Studentului din Pitesti de Ziua Internationala a Poeziei. Pe 26 martie au primul concert oficial in Club Babel din Pitesti. Urmeaza apoi in iulie concert in Shadows.

In octombrie 2010 sunt invitati sa cante in deschidere la Alex Velea, la Balul Bobocilor organizat de Universitatea de Stat din Pitesti. Concert ce s-a bucurat de un real succes.




Sunt refuzati sa sustina concert la Balul Bobocilor organizat de "Universitatea Constatin Brancoveanu" pe motiv ca nu exista bani indeajuns.

Lanseaza in luna martie 2011 un feat. cu Adina din trupa de rock TDM care le aduce succesul in randul rap-erilor din Pitesti. Si reusesc sa lanseze imediat luna urmatoare clipul melodiei: Periferic feat. Adina - One Chance , fiind sponsorizati pentru filmari de Stan Cristian.



Urmeaza in lunile Aprilie si Mai o serie de concerte pentru promovarea melodiei cat si a videoclipului incarcat deja pe youtube, numai ca Adina ii paraseste si sunt nevoiti sa caute rapid o voce buna de fata care sa o inlocuiasca. Astfel gasesc pe Mirabela o cantareata de muzica usoara.

Sunt Invitati de catre Organizatia CinT sa cante in Piata Primariei de Zilele Pitestiului, iar concertul se bucura de un real succes.

Sunt Invitati de catre Organizatia CinT sa cante si la Campionatul National de Arte Martiale organizat la Sala Sporturilor din Pitesti, unde in ciuda sonorizarii proaste reusesc sa ridice sala in picioare.



Trupa Periferic a fost impresariata de la bun inceput de Gun Street Production.

AnyMagical




AnyMagical este o noua trupa de dans din Pitesti in plina amploare. A fost fondata in septembrie 2010. Cele care au dat fiinta acestei trupe de dans si care lupta pentru a ii deschide viitorul sunt Roxana Copaci si Irena Dinica. Inarmate in fiecare zi cu multa energie si mult optimism fetele isi antreneaza trupa de dans la Palatul Copiilor din Pitesti.


Nici nu se putea o prietenie mai buna si mai legata pentru a fonda aceasta trupa de dans deoarece Irena Dinica, zodia Gemeni, nascuta pe 6 iunie, ziua vizionarului si Roxana Copaci, zodia Rac, nascuta pe 30 iunie, ziua motivatiei. E un lucru extraordinar si cu siguranta vor avea un succes enorm de mare.

Roxana Copaci:
"Eu si cu Irena dansam intr-una si ne-am gandit sa facem o trupa proprie si am plecat de la premisa DACA ALTII POT CU SIGURANTA PUTEM SI NOI, in plus stiam sa dansam. Nu pot spune ca este foarte usor ceea ce facem noi dar cand vezi ca dupa lungi ore de repetitii, munca ta da roade si iti aduce bani si premii iar spectacolele sunt un real succes... ai sufletul inundat de fericire. Este un vis al nostru si vrem sa il ducem departe".



AnyMagical a participat la unul dintre concursurile de dans organizate la Ramnicul Valcea unde a obtinut premiul I. Iar pana in prezent trupa a avut numeroase spectacole in tara.

GUN STREET PRODUCTION

Please click on this link:

http://www.youtube.com/watch?v=6YXZemwJsH4





Gun Street Production este o casa de productie construita la nivel virtual. Cel care a venit cu aceasta idee este Gun Street, membrul trupei de hip-hop Periferic care neavand bani pentru a deschide legal o asemenea casa de productie ce ar reprezenta si o rampa de lansare pentru tinerele talente a luat decizia sa o faca la nivel virtual. Astfel nu va mai fi nevoie nici de taxe de platit, nici de impozite platite.



"Ideea cu Gun Street Production am avut-o mai demult si chiar am activat sub acest nume in momentul in care cautam concerte dar ideea sa o fac macar pentru inceput la nivel virtual mi-a venit dupa un concert mai nereusit. Spun ca a fost mai nereusit pentru ca au fost mai multe trupe in concert in acea seara, iar cand am ajuns sa cant cu trupa mea, Dj-ul a fost mituit ca sa ne taie sunetul de mai multe ori pentru ca aveam melodii bune si celelalte trupe ar fi pierdut "teren". Asadar, cea mai buna idee a fost sa fac o casa de productie dar nu aveam nici un fel de bani si am luat decizia sa o fac la nivel virtual pentru ca in acest mod o sa fie si mai promovata. In prezent aceasta casa de productie este o intreaga companie in adevaratul sens al cuvantului deoarece toti cei care sunt implicati isi indeplinesc cererile gratuit"

Compania Gun Street Production nu produce bani si nici nu a fost facuta pe bani. Este doar o companie de impresariat care functioneaza pe buget 0 din moment ce este creata la nivel virtual. Managerul si fondatorul acestei companii este Dl. A.M.E. respectiv Gun Street din trupa Periferic.

Gun Street Production a fost infiintata oficial in data de 05.10.2010.
Inca de la data infiintarii s-a ocupat de impresarierea trupei de hip-hop Periferic.
In prezent Gun Street Production cauta noi talente muzicale si incheie contracte de colaborare si impresariat.
Colaboratori: Stan Cristian Video,Dj Alex Man, AnyMagical.