Astept Parerile Voastre

Loading...

duminică, 22 mai 2011

Top 10 Best PC GAMES 2012

Please click on this link:

http://www.youtube.com/watch?v=6YXZemwJsH4


Deci, ştim cu toţii ce a pus 2011 în magazin pentru noi, există unele titluri mari acolo. Elder Scrolls Skyrim; Portal 2 şi Star Wars the Old Republic sunt doar câteva dintre titlurile care aşteaptă să fie dezlantuite asupra jucatorilor in acest an. Dar, deoarece ştim ce are 2011 de oferit, putem privi înainte la 2012, iar daca nu esti prea îngrijorat de soarta Maya, putem începe să sapi un pic mai adânc şi să vedem ce putem găsi.

10. Warhammer 40k Dark MillenniumMMORPG-ul nou de la dezvoltatorul de jocuri Vigil, care este un shooter bazat pe universul Warhammer 40k care promis foc imens, lupte, precum şi echipe jucător format şi de însoţire şi să acopere mecanica. Mhootere MMO nu au fost situate bine în ultimul an - cu jocuri ca APB situate offline în primele 3 luni şi se întoarce acum ca un MMO gratuit pentru a juca.
Dar Vigil are o anumită experienţă în spatele RPG-urilor, cu jocuri precum Darksiders. Şi dacă merge mai bine decât predecesorul său Warhammer Online ar putea fi chiar un luptator Wow mai bun.

9. Fallout OnlineCu câţiva ani în urma compania Interplay care a fost în spatele titlurilor de Fallout 1 şi 2 titlu licenţiat Fallout de la actualul sau proprietar Bethesda Softworks a creat un MMO pe serie. Vorbind la Edge Magazine, preşedintele Interplay Eric Caen a spus, "Am 90 de persoane care lucrează pentru ceea ce urmeaza. Chiar şi în ianuarie 2009, a fost deja capabil să se deplaseze în întreaga lume. " Jocul este programat să înceapă de testare beta în 2012.

Caen a continuat apoi să spună:
Un MMOG trebuie să fie mult mai profund decât un joc standalone. Nu e un joc de tragere facem. Puteţi trage, dar este o foarte mica parte a jocului. Jocul in sine este reconstituirea despre lume. Ceea ce este unic despre proiectul nostru este modul în care noi incercam sa-l transpunem in mai multe sisteme de comunicare.
Aceasta este o problemă mare pentru World of Warcraft, deoarece universul fantasy nu este compatibil cu sistemele de comunicare moderne. Ar fi ciudat să primească un SMS de la un troll. Dar într-o lume post-apocaliptică ...


8. Saints Row 3THQ a anunţat recent că acestea ar fi punerea unui nou brand la un capitol nou, în seria cu o data de lansare in Fiscal-ul 2012 şi este dezvoltat de Volition Inc
Danny Bilson de THQ a declarat, "Când vezi Saints Row 3, este calitatea vizuala a universului GTA IV. Se merge până acolo. Încă mai are lucruri traznite, nebune. O sa fie foarte mare şi foarte tare în decembrie. Şi de îndată ce veţi vedea activele, gamerii vor spune: "Oh, ştiu ce au investit in The technology."


7. Modern Warfare 3Acest lucru va fi cu siguranţă un joc pe care milioane de oameni il vor cumpara, chiar dacă se poate dovedi a fi un pic dezamăgitoar la fel cum a fost ultima tranşă a fost pentru mine. Activision se pare prea greu pentru a încerca să se grăbească pentru a obţine jocuri în fiecare an şi nu par a fi într-adevăr să ia în considerare calitatea jocurilor lor. Ele par prea mult facute in grabă pentru a stoarce bani de la milioane de fani.
Cu toate acestea, poate gresesc. Gameplay-ul online este, cu siguranţă dependenţă. Şi dreptul dezvoltate ar putea fi cel mai bun din seria CoD.

6. StarCraft 2: Heart of the SwarmBlizzard a anunţat recent că intenţionează să eliberze cel puţin două jocuri până la sfârşitul anului 2012. Există încă unele speculaţii la ce jocuri ar putea fi, dar cei mai mari candidaţi sunt Diablo III şi StarCraft 2 expansiunea Heart of the Swarm.


5. Diablo III"Suntem în curs de dezvoltare Diablo III să fie in definitiv joc de rol-acţiune , şi o continuare adevărată a seriei Diablo." - Blizzard
Următoarea tranşă din seria clase de caracteristici noi, cum ar fi vraciul şi clase de returnarea cum ar fi cele barbare au fost complet modernizate. Un nou motor grafic, de asemenea, promite să afişeze caractere într-un frumos si complet mediu 3D .

4. Battlefield 3EA si Dice’s in ultimul trailer al jocului au fost un pic dezamăgitori pentru mine, datorită faptului că nu au evidenţiat mai multe despre joc. Totuşi, că nu vreau să spun că jocul nu va fi mare, seria într-adevăr a produs unele jocuri excelente şi eu sunt un fan mai mare al seriei decat al francizei CoD.
Zarurile au fost ocupat pe parcursul anului trecut, oferindu-ne cu Bad Company 2, BFBC2: Vietnam şi noua medalia de onoare, deci sperăm că acum si-au îndreptat atenţia lor deplin la BF3.

3. BioShock: InfiniteAl treilea joc din seria BioShock rupe un doua de la distanta prin mediul său subacvatic şi duce jucatorul intr-un oras plutitor ţinut de dirijabile numite Columbia.
Jocul este stabilit în 1912 şi jucătorii vor juca ca Booker DeWitt, care este un fost detectiv particular. Lucruri ciudate încep să se întâmple ca şi oraşul dispare în nori. Fiţi pregătiţi pentru unele dintre cele mai infricosatoare întâlniri, la fel ca cele din primele două BioShocks.

2. Deus Ex: Human RevolutionUnul dintre cele mai bune jocuri vreodată chiar daca este invechit, arată mai bine decât oricând, cu o grafica noua uimitoare. Jocul are loc în anul 2027, care este cu 25 de ani înainte de Deus Ex. Gameplay-ul va cuprinde augmentations mecanică în loc de augmentations nanotech. Augmentations mecanice vor fi împărţite în 4 tipuri: Combat, Tehnologie, Stealth şi Social. Deci, un jucător care se specializează în ambele Stealth şi Social poate juca prin tot jocul uciderea sefilor.
Şi asta este ceea ce ne place despre Deus Ex - faptul că putem juca peste şi peste şi au un rezultat diferit de fiecare dată.

1. Half-Life 2: Episode 3

Primul anunt în 2006 .... Voi lăsa sa se scufunde într-o clipă şi să va ofer suficient timp pentru a întreba, "de ce dracu 'le-a luat peste 6 ani pentru a obţine acest joc !" Şi permiteţi-mi să vă reamintesc, acesta nu este un joc complet nou, este un sequel, care, de obicei, ia doar aproximativ 2 sau 3 ani.Cu toate acestea, în cazul în care au pus 6 ani în acest joc, cred că e destul de mult, dat fiind faptul că acesta va fi un joc care va fi amintit.

Acestea sunt cele mai tari 10 jocuri anuntate pentru anul 2012.

2 comentarii:

  1. :)) ba voi puneti half life pe locul 1 si MW3 pe 7 ..si Battelfield pe 4 :)) astea 2 sunt cele mai faine jocuri si reale :))

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoasa lista ok , dar nu merita half life pe locul 1 poate el pe 2 si pe 1 un prototype 2 sau asa

    RăspundețiȘtergere